Anna Lagerlöf

189

Publicerad 2015-03-31 23:51:14 i Allmänt,

Med en huvudvärk bortom denna väg skriver jag detta inlägg till ljudet av små, naggande O-goda regndroppar som smattrar mot fönstret med Niklas Strömstedt i öronen (haha vad händer ens med mig?). Mycket märkliga timmar har passerat sen vi sist hördes. Igår inträffade exempelvis en smärre kris på Princess Street när min adapter anmäldes FÖRSVUNNEN. Som tur är erinrades jag om att den nog var kvar på biblioteket och har en jävla stjärna till privatchaufför i Johannes som körde dit mig och där låg den så fint slängd under oklart bord och väntade på mig :-)) Sedan följde den varmaste natten i mannaminne som både jag & Mari vaknade upp i svettpölar av. Japp, jag som alltid klagar på hur kallt det är kör nu en tvärvändning. 

Därefter tränades det flitigt på gymmet men varken mina knän eller Mari's benhinnor ville tyvärr samarbeta och ingen vidare frukost hade vi fått i oss heller så det var inget överflöd av positivitet direkt. Så nu har jag landat i min säng med redan nämnda huvudvärk samt 3 jäkla sidor som fattas på min uppsats.... 




Inspirerande live-bild på söt & glad tjej -95. 

Så var minsann dagens tema att jag ska få fram 3 saker jag ser fram emot och det passar ju alldeles utmärkt! Ni vet ju vid det här laget hur mycket jag ser fram emot torsdag och framåt så tar 3 saker utöver detta.

1) Sommaren! Såklart. Allt är bättre om somrarna. Min sommar kommer förhoppningsvis bli himla bra med besök i Stockholm, ta min Norge-oskuld (5 min över gränsen en gång kanske inte riktigt räknas nej), familjehäng på Mallis och en massa mysiga middagar, utflykter och landsställe-turné. 

2) Säsongsstart av nya Game of Thrones!!!!! 12 april. Även en viss månadsdag osv men det kommer nog lite i skymundan för detta event som jag längtat efter i snart ett år nu.

3) Slutligen - återföreningen med världens mest oslagbara Mandi efter 9 dryga månader ifrån varandra. 

 


Update: är lite lyckligare nu.


Pga har mumsig matlåda tills imorgon.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela