Anna Lagerlöf

64

Publicerad 2014-10-30 22:25:18 i Allmänt,




Bilder från min 90 min långa promme i campus' skog ihop med Frida. Det är som Casey, min amerikanske vän (vet att ni blir förvånande nu men umgås faktiskt ibland med andra än mina norskor!!!), sa: like we suck at every sport but at least we have the prettiest campus. Himla välbehövt att få frisk luft efter en dag som kantats av det ena irritationsmolnet efter det andra från min sida - 2619101 uppgifter att göra nästa vecka, då jag måste/vill bli klar med plugg så jag slipper det när Sara kommer ❤️ 

Som svar till mamma och Mandi: det är ju en smärre taxiresa på 1 och en halv timma som jag aldrig någonsin skulle be om att få betald, inte en chans. Som sagt så är inte tåget från deras hus till Hicksville något som helst problem, utan det är att ta sig ifrån Hicksville - men det är ju löst :)))))

Till Mandis frågor:

Känner ni dessa pojkar väl?
Väl är en överdrift men mitt intryck av samtliga är att de är toppenkillar! Väldigt generösa, ödmjuka och väluppfostrade. Du skulle tyckt om dom är jag övertygad om!

Vem är Alfred, går han att lita på?
Alfred är "pappan" i huset som lagar mat, diskar och tvättar. Han är från Göteborg -> jag gillar Göteborgsdialekt -> jag litar på honom.

Kan någon av er självförsvar?
Pfft... Man har väl sett Napoleon Dynamite??? Kip taught me some serious moveS. Om inte det funkar, så muckar ingen med Mari.



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela